Over AT Productions

AT Productions, oorspronkelijk opgericht als managementbureau, heeft sinds 1996 op zowel nationaal- als internationaal niveau expertise en een uitgebreid netwerk opgebouwd.

AT Management heeft bijgedragen aan de carrières van grote, succesvolle Nederlandse bands als Within Temptation, Kane en DI-RECT.

Door de deelname van AT aan programma’s als ‘Idols’ (jurylid Edwin Jansen) en ‘Rock Nation’ (zoektocht van Edwin Jansen en presentator Dennis Weening naar dé nieuwe Nederlandse rockband) heeft het een sterke band opgebouwd met nationale TV producenten (zowel publiek als commercieel) en productiemaatschappijen.

Eind september 2014 kondigde AT aan de activiteiten op het gebied van artiestenmanagement af te bouwen. AT Management behartigt momenteel nog de belangen van Dennis Weening & Barry Hay (frontman Golden Earring). Het kantoor van AT Productions zit in Den Haag (zie ‘Contact‘).

De boekingstak van AT Productions, AT Bookings helpt nationale en internationale artiesten, personalities en social influencers bij het ontwikkelen van hun (live-)carrière. Het team van professionele boekingsagenten koppelt ze op een enthousiaste en persoonlijke wijze aan klanten, merken en publiek binnen ons omvangrijke netwerk.

Cloud 9 en Anna Agency zijn partner in AT Bookings; een unieke samenwerking in de muziekindustrie. Drie gerenommeerde partijen – elk met hun eigen specialisme – bundelen hun kennis, kracht en kunde. Ook dit typeert de stevige positie van AT Bookings op de nationale en internationale markt. AT Bookings is tevens exclusief entertainmentpartner van Holland Casino. Meerdere keren per week worden alle 13 vestigingen van een divers aanbod aan entertainment voorzien. AT Bookings heeft tegenwoordig haar kantoor in Amsterdam (zie ‘Contact‘).

AT Next, voortgekomen uit een samenwerking tussen AT Theater en Senf Theaterpartners, is een theaterimpresariaat dat de belangen behartigt van meerdere producenten en artiesten. Het aanbod bestaat onder andere uit grote bekende musicals, populaire popartiesten en familievoorstellingen. Vaste producenten zijn bijvoorbeeld Van Hoorne Entertainment, de Edwin Evers Band, Rick Engelkes Producties, ISH, Niels Geusebroek en Danny Vera. Daarmee behoort AT Next tot een van de belangrijkste spelers in de theaterbranche. AT Next heeft haar kantoor in Delft (zie ‘Contact‘).