Over AT Management

AT Productions is in 1996 opgericht, destijds als managementbureau.  Met een roster aan grote nationale en internationale artiesten bewees het bedrijf een betrouwbare en toegewijde partner te zijn in de opbouw en ontwikkeling van een artiestencarrière. AT Management is het onderdeel binnen de organisatie dat verantwoordelijk is voor deze managementactiviteiten.

AT Management heeft bijgedragen aan de carrières van Nederlands beste rockbands, zoals Within Temptation, Kane en DI-RECT. Kane verkocht diverse stadionconcerten voor meer dan 35.000 mensen uit en vele singles en albums bereikten de platina of gouden status. De muziek van Within Temptation is in in meer dan 45 landen uitgebracht (inclusief Europa, de Verenigde Staten en Japan), wat heeft geresulteerd in meer dan 2 miljoen album/DVD verkopen.

Door de deelname van AT aan programma’s als ‘Idols’ (jurylid Edwin Jansen) en ‘Rock Nation’ (zoektocht van Edwin Jansen en presentator Dennis Weening naar dé nieuwe Nederlandse rockband) heeft het een sterke band opgebouwd met nationale TV producenten (zowel publiek als commercieel) en productiemaatschappijen.

AT Management heeft de afgelopen jaren goede contacten opgebouwd met gerenommeerde platenmaatschappijen, muziekuitgeverijen, pers, radio, tv- en productiebedrijven en ondersteunende instanties.

Eind september 2014 kondigde AT aan de activiteiten op het gebied van artiestenmanagement af te bouwen (zie hier).

AT Management vertegenwoordigt momenteel de volgende artiesten: