Malieveld, The HagueHet Malieveld is het thuishonk van het Beatstad Festival. Een betere locatie voor zo’n groots city festival is er niet te vinden. Het ‘Central Park’ van Den Haag ligt op loopafstand van het Centraal Station waar tevens vele bus- en tramlijnen samenkomen.

Voor Beatstad Festival wordt het terrein (50.000 m2) in zijn geheel omheind, waarbij er een groot podium wordt opgebouwd met de ‘rug’ tegen de Boslaan. Het festivalterrein biedt plek aan ruim 40.000 bezoekers.

Voor Eten & Drinken werd er een groot tentencomplex opgebouwd. In de verwarmde tentenpaviljoens bevond zich een groot restaurant, een Culifair en diverse workshop ruimtes.

Voor AT Events gaat het organiseren van evenementen verder dan het plaatsen van hekken en een podium alleen. Ook de zorg voor de locatie is onderdeel van haar werkzaamheden. Zo heeft AT Events het drainagesysteem van het Malieveld aangelegd.

AT Events is bekend met de ins en outs rondom de mogelijkheden en veiligheidseissen van het Malieveld en hierdoor de ideale partner als u het Malieveld als locatie wilt gebruiken.

Evenementen die AT Events organiseerde op het Malieveld:
Beatstad Festival – 2005 t/m heden
Part AT Events: concept, organization, marketing and production

Eten & Drinken – 12 t/m 15 november 2009
Part AT Events: concept, organization, marketing and production

Kane – 26 augustus 2006
Part AT Events: organization, marketing and concertproduction