Repetities Thomas de Stoomlocomotief – Theatertour van start!

Afgelopen weekend zijn de repetities gestart van de Thomas Theater Tour. Een enthousiaste acht koppige cast kwam onder leiding van regisseur Bas Groenenberg voor  het eerst bij elkaar in Theater De Lockhorst voor een intensieve repetitieperiode. De wereldwijd bekende stoomlocomotief gaat voor het eerst toeren door Nederland met in de hoofdrol Peter Lusse als Dikke Controleur.

Deze bijzondere internationale productie wordt geproduceerd door Van Hoorne Theaterproducties, het Sliedrechtse bedrijf produceerde eerder al succesvolle familiemusicals als Roodkapje De Musical, De Gelaarsde Kat de Musical en brengt dit jaar nieuw Klein Duimpje De Musical en het Grote Sinterview met Jochem van Gelder. Thomas de Stoomlocomotief is al in 37 landen te zien op TV en in de theaters. ‘Ik heb bijzonder veel zin in deze productie, juist omdat het voor kinderen is. Daarnaast is de Dikke controleur een bijzonder leuke rol om vorm te geven. Hij is grappig, direct en wat naïef! Heerlijk om te gaan doen!’ Aldus Peter Lusse die de hoofdrol vertolkt van Dikke Controleur.

Op 22 oktober gaat de voorstelling in première in Theater de Flint in Amersfoort. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ThomasTheaterTour.nl.