AT Management

AT Productions, oorspronkelijk opgericht als managementbureau, heeft sinds 1996 op zowel nationaal- als internationaal niveau expertise en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Met een roster aan grote nationale en internationale artiesten heeft AT Productions zich bewezen als een betrouwbare en toegewijde partner in de opbouw en ontwikkeling van een artiestencarrière. AT Management is het onderdeel binnen de organisatie dat verantwoordelijk is voor deze managementactiviteiten.

AT Management heeft bijgedragen aan de carrières van Nederlands beste rockbands, zoals Within Temptation, Kane en DI-RECT. Kane verkocht diverse stadionconcerten voor meer dan 35.000 mensen uit en vele singles en albums bereikten de platina of gouden status. De muziek van Within Temptation wordt in inmiddels in meer dan 45 landen uitgebracht (inclusief Europa, de Verenigde Staten en Japan), wat heeft geresulteerd in meer dan 2 miljoen album/DVD verkopen. Verder speelde de band op alle belangrijke festivals en gaf ze in slechts één jaar shows in meer dan 40 landen. AT Management heeft hiermee een internationaal netwerk opgebouwd, bestaande uit gerenommeerde partners als Live Nation, Helter Skelter in de UK, bijna elke promotor in Europa, Eye sound in Duitsland en Pinnacle Entertainment in de VS.

AT Management heeft zeer specialistische kennis op commercieel, bedrijfskundig, marketing, fiscaal en juridisch gebied waarmee het op een gedegen wijze een artiest of klant kan adviseren. Consultancy kan plaatsvinden bij het sluiten van strategische deals met derden (platencontract, publishing, etc.), maar ook op het gebied van brand activation, waar portret- en beeldrechten worden verleend voor marketingdoeleinden. Voorbeelden van exclusieve deals zijn Kane met Nokia, DI-RECT met Hi/KPN en Jim met Masterfoods. Voor meer informatie zie: Brand Activation

Door de deelname van AT aan programma’s als ‘Idols’ en ‘Rock Nation’ heeft het een sterke band opgebouwd met nationale TV producenten (zowel publiek als commercieel) en productiemaatschappijen.

In deze ‘peoples business’ heeft AT Management goede contacten opgebouwd met gerenommeerde platenmaatschappijen, muziekuitgeverijen, pers, radio, tv- en productiebedrijven en ondersteunende instanties, waarmee dagelijks nauw wordt samengewerkt.

Naast management kunnen er meerdere rechten bij AT Management worden ondergebracht, zoals theater- en live boekingen of publishing. Naast het feit dat AT fungeert als één aanspreekpunt voor externe partijen, kan een carrièrestrategie ook efficiënter vanuit meerdere divisies worden uitgezet door de sterke onderlinge synergie.

Verder is AT Management bedenker en producent van vooruitstrevende marketingconcepten, waarbij uiteraard gebruik wordt gemaakt van de huidige digitale en mobiele communicatiemogelijkheden.

AT Management vertegenwoordigt exclusief de volgende artiesten:

  • Within Temptation
  • Kane
  • DI-RECT
  • Dennis Weening
  • Billy the Klit
  • Van Dik Hout
  • Maud
  • Christiaan Hof
  • The Dutch Tenors
  • Woezel & Pip