Rocking park in Parktheater Den Haag

Zaterdag 1 oktober rockt het in het Parktheater Den Haag. Het openluchttheater in het Zuiderpark is dan de locatie voor ‘Rocking Park’ met de Haagse bands The Clarks en The Raspers. Een avond vol sixties & seventies rock voor de tieners van toen, maar ook voor de jongeren van nu!

Om 20.00 uur openen The Clarks het Parktheater Den Haag en trappen af, The Raspers sluiten de avond rond 22.00 uur af. Kaarten zijn €10,00 en vanaf zaterdag 10 september om 10.00 uur verkrijgbaar via www.parktheaterdenhaag.nl en via Free Record Shop en Van Leest.

The Clarks
Muziek bepaalt de sfeer. Wat betreft The Clarks is dat muziek om op te dansen! Met als basis Rock & Roll, The Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring, aangevuld met tal van andere bekende namen brengen de The Clarks de sound van de sixties & seventies. De band staat garant voor kwaliteit en een geslaagd feest. Als de huisband van Veronica’s Nederland Muziekland verworven ze landelijke bekendheid en wekelijks airplay op radio en televisie.

The Raspers
The Raspers hebben een ijzersterk gevoel voor entertainment. Door de haast vanzelfsprekende professionaliteit en de tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken ze van elk feest een ‘happening’ waarover iedereen nog lang zal napraten. De band weet als geen ander sixties & seventies rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen in één dampende muzikale ‘meltingpot’. Gitaar, bas, drums, vier zangstemmen en een saxofonist (Mr. Showbizz!) die ook nog eens keyboard, percussie en akoestische gitaar speelt, maken The Raspers tot een compacte formatie met een groots geluid.

Kijk voor meer informatie op www.parktheaterdenhaag.nl. Kaarten voor Rocking Park op zaterdag 1 oktober 2011 in het Parktheater Den Haag zijn te koop de site van het Parktheater, of een half uur voor aanvang van de show aan de deur.