Within Temptation strak in het leer door JAN BOELO

Within Temptation is een samenwerking aan gegaan met de Nederlandse modeontwerper Jan Boelo. Tijdens de lancering van zijn nieuwe kledinglijn “JANBOELO Running into Headlights” op de Amsterdam Fashion Week maakte Boelo bekend bezig te zijn met het ontwerpen van kleding voor Within Temptation.

Frontvrouw van de band, Sharon den Adel, heeft veel affiniteit met mode en is ook nauw betrokken bij het ontwerpproces. “De kleding van Jan is stoer en gedurfd maar stijlvol uitgevoerd met een herkenbare eigen stijl. Iets wat ons aanspreekt en goed bij onze band en muziek past,” aldus den Adel.

“De optredens van Within Temptation zijn grote shows en hebben veel impact. Dat is iets waar ik als ontwerper veel inspiratie uit haal. Om dan met de band samen te mogen werken en hun kleding te mogen maken is fantastisch,” zegt Boelo.

Enkele kledingstukken worden al gedragen door de band die momenteel door Europa toert. Het doel is om alle kleding klaar te hebben voor Within Temptation’s 15-jarige-jubileumshow op 13 november 2012 in het Sportpaleis, Antwerpen.