AT Bookings bundelt boekingslabels

De labels van de Bookings Divisie van AT Productions worden samengevoegd en gaan verder onder één vertrouwde naam: AT Bookings. Het booking agency heeft een nieuwe identiteit: een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website welke vandaag is gelanceerd.

De Bookings Divisie van AT Productions verzorgt met 6 labels de verkoop van optredens voor live-bands, DJ’s, urban-acts, artiesten en personalities. De labels Het Boekingsburo.nl, Extended Music en Done Deal Bookings worden gebundeld tot AT Bookings. De labels 8ball Bookings en Armada Bookings blijven ongewijzigd.

Erwin Sjoerdsma, Managing Director AT Bookings: “Deze labels hebben we de afgelopen jaren opgezet om een nieuwe genre artiesten waar we mee aan de slag gingen te bundelen en te presenteren aan markt. De markt voor live-entertainment verandert. We zien aan de optredens van onze DJ’s en de urban acts dat genres in elkaar overlopen. De scheidslijnen tussen stijlen zoals ze er voorheen waren vervagen. Bij onze klanten signaleren we een groeiende vraag naar meer diversiteit: een live-band wordt afgewisseld met een urban-act en een DJ sluit af.

“Door de bundeling van deze labels komen netwerken samen en hebben onze klanten keuze uit een breder aanbod. Dat heeft weer een positief effect op onze artiesten” aldus Sjoerdsma . “We hebben een ambitieuze groeistrategie geformuleerd, nationaal én internationaal, waarbij één duidelijk merk beter past.”

AT Bookings ontwikkelt live-carrierès voor nationale en internationale artiesten. Wij leveren live-entertainment op ieder continent binnen ons wereldwijde klantennetwerk.

Bezoek onze nieuwe website: http://www.atbookings.com