Van Hoorne Entertainment en AT Next gaan samenwerking voor meerdere seizoenen aan

ATNEXTFACEBOOK

Van Hoorne Entertainment en het nieuwe theaterimpresariaat AT Next, dat bestaat uit het voormalige AT Theater en Next, gaan een samenwerking voor meerdere theaterseizoenen aan. Van Hoorne en AT Theater werkten al 9 jaar samen en door de oprichting van AT Next hebben beide partijen wederom het vertrouwen in elkaar uitgesproken en dit verzegeld met een overeenkomst voor meerdere seizoenen.

 Van Hoorne Entertainment verzorgt al meer dan tien jaar verschillende succesvolle kinderproducties in het theater,  op evenementen en in attractieparken. Komend theaterseizoen 2014-2015 brengt deze geliefde producent Sneeuwwitje de Musical, Brandweerman Sam, Karel de Kok en Woezel en Pip in de Nederlandse theaters.

Michael van Hoorne (Van Hoorne Entertainment):

“Wij als Van Hoorne Entertainment bouwen graag aan een lang lopende relatie, dit vergroot de kwaliteit en de service. Met AT Next hebben we een super partij in handen die als geen ander het Van Hoorne product kan vertegenwoordigen. Ik ben er trots op dat we voor langere tijd kunnen en mogen samenwerken met deze zeer betrouwbare partij! Met elkaar blijven we zorgen voor een unieke beleving voor onze gasten.”

AT Theater vertegenwoordigd al jarenlang verschillende muziekartiesten in het theater. Daarnaast hebben zij de afgelopen negen jaar de belangen behartigd voor Van Hoorne Entertainment. De voortzetting van de samenwerking tussen AT Next en Van Hoorne Entertainment geeft aan dat voor de aankomende seizoenen beide partijen met vertrouwen nieuwe producties in het theater zullen brengen.

Robin de Wildt (AT Next):

“Ik heb Van Hoorne Entertainment de laatste jaren leren kennen als een zeer gepassioneerd bedrijf waar alles en iedereen zich voor 200% inzet. Deze passie is terug te zien in de producties. De voortzetting van onze intensieve samenwerking onder het nieuwe theater impresariaat AT Next geeft mij de energie om met diezelfde passie de tournees voor Van Hoorne te plannen. “

Mark Wilmer (AT Next):

“Met het aanbod van Van Hoorne Entertainment heeft AT Next een prachtig aanbod in het genre familie- en kindertheater, waarbij voor deze kwalitatief hoogwaardige producties ook uitgebreide marketingondersteuning wordt gegeven. Ik ben erg trots dat we de komende seizoenen Van Hoorne Entertainment mogen vertegenwoordigen!”

Naast een grote aanbieder op het gebied van familieproducties, verzorgt AT Next o.a. de tourneeplanning voor Van Lambaart Entertainment, Rick Engelkes Producties, ISH en diverse muziekproducties waaronder o.a. Within Temptation, Edwin Evers Band en Sandra van Nieuwland.