The Voice Kids On Tour!

The Voice Kids On Tour - Fotografie Bob Karman

De zes finalisten van The Voice Kids gaan op tournee! Van alle 20.000 deelnemers zijn dit de beste voices! Wie dit zijn? Dat is nog even spannend…

De talenten treden op in een intieme theatersetting. De uiteindelijke winnaar van de finale zal tijdens The Voice Kids On Tour elke keer samen met drie andere finalisten optreden. Tijdens de anderhalf uur durende show brengen ze onder andere hun eigen bekende solo’s en de gezamenlijke nummers uit de live shows ten gehore.

The Voice Kids is de talentenjacht waarbij het gaat om echt talent. Alleen the best of the best is goed genoeg; de beste stem en de juiste uitstraling, daar draait het om. De talenten doen gelijk auditie met een liveband op een écht podium voor publiek. De coaches: Marco Borsato, Nick en Simon en Angela Groothuizen selecteren op basis van de stem de talenten die zij willen coachen.

Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. De talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale.

Let op: Aan het tourschema van de kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend. 8ball Music B.V., RTL Live Entertainment en/of aan haar gelieerde vennootschappen zijn te allen tijde bevoegd het schema te wijzigen.