Publiek geniet van première Bob de Bouwer

Bob de Bouwer - Promoafbeelding - vierkant

Zondag is in Theater aan de Schie de ‘Bob de Bouwer Theater Tour’ in première gegaan. Vanaf nu kunnen de allerkleinste theaterbezoekers genieten van deze vrolijke familievoorstelling.

Het was een drukte van belang in Schiedam op zondag 15 september, waar een feestelijk versiert theater op alle kleine theaterbezoekers stond te wachten. Veel kinderen hadden gehoor gegeven aan de oproep om verkleed te komen als bouwvakker, schilder of tuinman, zodat ze Bob de Bouwer konden helpen met het verbouwen van het theater.

Bob de Bouwer krijgt in de voorstelling namelijk de belangrijke opdracht om het theater op te knappen voor de première van een nieuwe show. Bob heeft zijn beste vrienden gevraagd om hem te helpen en alles loopt op rolletjes. Maar als vogelverschrikker Spud ook een handje komt helpen, loopt alles in het honderd. Om de puinhoop nog op tijd te kunnen opknappen krijgt Bob gelukkig extra hulp van de kinderen uit de zaal. Die zitten op het puntje van hun stoel te wachten tot ze weer mee mogen doen, want de show zit vol interactie! ‘Het is heerlijk om in deze show te staan, het geeft je zoveel energie en we werken met een geweldige ploeg. Ik geniet iedere show weer!’, aldus Aron Bruisten. Aron was onder andere te zien in de Thomas Theater Tour en speelt nu de rol van theaterdirecteur. De choreografie is fantastisch in elkaar gezet door Joris Gootjes.

‘Het is prachtig om te zien hoe alles bij elkaar komt. Na twee jaar Thomas de Trein is het een eer om nogmaals een kinderheld naar Nederland te mogen halen. Ik ben trots op het eindresultaat, weer kunnen de allerjongste theaterbezoekers genieten van een vrolijke, interactieve voorstelling vol liedjes’, aldus producent Michael van Hoorne.

Na de show mochten alle kinderen op het toneel op de foto met Bob de Bouwer, Wendy en de rest van de cast. Veel kinderen wisten zich om te toveren tot ware bouwvakkers en konden voor het eerst oog in oog staan met hun held Bob de Bouwer.

De Bob de Bouwer Theater Tour is tot eind december te zien in de Nederlandse en Belgische Theaters. Voor meer informatie: www.BobdebouwerTheaterTour.nl.