Eerste theatertour voor Sandra van Nieuwland!

Sandra van Nieuwland

In het najaar van 2012 maakte Nederland kennis met Sandra van Nieuwland. Een bijzonder talent die tijdens The Voice of Holland week na week het publiek verraste met haar unieke meeslepende stemgeluid, waarmee ze een liedje keer op keer volledig naar haar eigen hand zette. Begin 2013 had Sandra al 5 nummer 1 hitsingles op haar naam staan en ook haar album And More hield wekenlang de nummer 1 positie van de albumhitlijsten bezet.

De indrukwekkende soloplaat Banging On The Doors Of Love is af, waar Sandra van Nieuwland zich echt mee introduceert. ‘Ik sta er honderd procent achter,’ zegt Sandra. ‘Dat heb ik niet zo vaak. Iedereen die aan deze plaat heeft meegewerkt, gelooft er volledig in. Dat is ontzettend fijn.’

In het theater speelt Sandra van Nieuwland covers en eigen nummers van haar nieuwe album met haar live band. Naast de muzikaliteit neemt Sandra van Nieuwland het publiek ook mee naar haar verleden door middel van persoonlijke verhalen.

Sandra van Nieuwland tourt van 25 januari t/m 26 maart langs de Nederlandse theaters.  Dit theaterconcert staat o.a. in Zoetermeer, Groningen, Doetinchem, Enschede en Eindhoven.

Bekijk hier de volledige speellijst.