AT Theater en Next bundelen krachten en gaan verder als AT Next

De theaterimpresariaten AT Theater en Next bundelen hun krachten en gaan per komend theaterseizoen verder als AT Next.

AT Theater ging in 2011 al een samenwerking aan met Senf Theaterpartners en verhuisde naar de vestiging in Maasland. AT Theater bleef zelfstandig opereren maar door het samenwerkingsverband tussen beide partijen leverde dat synergievoordelen op het gebied van organisatie, marketing, administratie en logistiek.

De laatste jaren heeft AT Theater zich steeds meer gespecialiseerd binnen de genres muziek- en familievoorstellingen en is na negen succesvolle theaterseizoenen een begrip geworden binnen de theaterbranche.

Het in 2012 opgerichte theaterimpresariaat Next vertegenwoordigt de producties van o.a. Van Lambaart Entertainment en Rick Engelkes Producties; producenten met een  kwalitatief hoogwaardig musical-, entertainment- en toneelaanbod. Next is in vrij korte tijd een vaste partner geworden voor de Nederlandse theaters.

Om ook in de toekomst in de steeds veranderende theatermarkt een sterke partij te blijven, is er besloten het aanbod van AT Theater en het aanbod van Next samen te voegen verder te gaan onder het nieuwe impresariaat AT Next. Door deze samenvoeging, die in aanbod complementair is, zal AT Next een belangrijke aanbieder zijn op de theatermarkt.

Mark Wilmer (voorheen Senf Theaterpartners) en Robin de Wildt (voorheen AT Theater) zullen het gezicht worden van AT Next.