‘One Woman Musical’ Yentl uitgesteld

YENTL A3 liggend

Wellicht heeft het nieuws u onderhand al bereikt. De ‘One Woman Musical’ Yentl met Vera Mann, die wij najaar in de Nederlandse theaters zouden brengen, is uitgesteld.

ln de afgelopen maanden is hard gewerkt aan deze productie, maar wegens de nauwe betrokkenheid en inspraak van de rechthebbenden van Yentl, heeft het maakproces ernstige vertraging opgelopen. De vertalingen van de songs zijn inmiddels met enthousiasme door de oorspronkelijke schrijvers goed bevonden, echter zijn er nog vele artistiek inhoudelijke punten die op goedkeuring wachten. Daarom hebben we met het hele team, betrokken bij Yentl, moeten besluiten de voorstelling dit seizoen niet te spelen.

Vera Mann: “lk vind het echt vreselijk om na maanden zo hard werken, met een fantastisch team, toch dit bericht uit te moeten sturen. Het was voor mij een droom die uitkwam en dat is het natuurlijk nog steeds! Maar we hebben nu eenmaal met andere partijen te maken die er ook belang bij hebben dat de voorstelling de kwaliteit krijgt die het verdient. Het blijkt een enorm lang proces dat tot gevolg heeft dat we Yentl dit seizoen niet kunnen spelen.”