Over AT Productions

AT Productions B.V. is al bijna 20 jaar actief als bureau voor artiestenmanagement, boekingen en publishing. Het is een van de grootste zelfstandige full-service entertainmentbureaus in Nederland.

Het bedrijf is in 1996 opgericht door Edwin Jansen. Hij startte destijds met de toen nog onbekende zangeres Anouk. Mede door zijn inspanning werden in korte tijd grote nationale en internationale successen geboekt. Eind 1999 werd Raymond Rijnaars mede-eigenaar van het bedrijf en er werd gestart met uitbreiding van het management met de toen nog onbekende rockband Billy the Kid. Daarop volgden Kane, DI-RECT en Soulvation. In 2002 kwamen daar ook Van Dik Hout en Within Temptation bij. Deze laatste band is inmiddels al jaren achtereenvolgens Nederlands meest succesvolle band in het buitenland. In de loop der tijd hebben ook andere artiesten hun management bij AT ondergebracht, waaronder o.a. Dennis Weening, Barry Hay, Mr.Polska en dj Billy the Kit .

In 2002 benaderde wijlen Guusje Nederhorst Raymond Rijnaars van AT Productions om mee te werken aan de ontwikkeling van karakters voor jonge kinderen waaruit de animatiehondjes Woezel en Pip ontstonden (www.woezelenpip.nl). Samen met Dinand Woesthoff werd het bedrijf Dromenjager opgericht waarin alle activiteiten rondom met merk Woezel en Pip werden ondergebracht. Na een zeer succesvolle samenwerking, heeft AT Productions zijn aandeel in 2012 overgedragen aan Dinand Woesthoff.