VanVelzen veilt voor vrede

VV TRoL foto VanVelzen - Ruben van Vliet Website

Direct na afloop van de laatste voorstelling van zijn succesvolle theatertour ‘The Rush Of Life’ zal VanVelzen de veilinghamer ter hand nemen en alle rekwisieten van de voorstelling veilen ten bate van stichting MasterPeace.

In het Kennemer Theater is er voor ieder wat wils, van fan tot koopjesjager en van verzamelaar tot weldoener: zo zullen onder meer de prachtige lederen Chesterfield bank, de antieke camera’s en XXL vergrote polaroid foto’s uit VanVelzen’s privé archief geveild worden. Deze items zullen worden aangevuld met o.a. een exclusief huiskamerconcert en diverse andere VanVelzen gerelateerde items. Zie hier de aankondiging van de veiling.

De veiling is gratis bij te wonen voor alle bezoekers van de show in Beverwijk op 6 december 2013. De allerlaatste voorstelling van ‘The Rush Of Life’ wordt dus op een heel bijzondere manier gevierd, binnen én buiten de theaterzaal. En let op: vol=vol.

In augustus van dit jaar reisden VanVelzen en zijn band voor MasterPeace af naar het roerige Congo om daar door middel van muziek een brug te slaan tussen verschillende partijen. Meer informatie over het bijzondere werk van MasterPeace vind je op www.masterpeace.org.