Sven Hammond Soul & Shary-An brengen soul naar het theater

Sven Hammond Soul & Shary An Website

Nederland is laaiend enthousiast over de samenwerking tussen het jonge talent Shary-An en de band Sven Hammond Soul. Samen zijn ze een graag geziene gast bij o.a. Giel Beelen(3FM) en De Wereld Draait Door. Dit seizoen zetten ze de succesvolle samenwerking door in het theater!

Shary-An staat voor een mix van soul, R&B en jazz. Ze maakte een droomstart van een carrière door haar deelname aan The Voice Of Holland, waar ze week na week zowel de jury als het publiek met haar stem en enthousiasme imponeerde.

Sven Figee, aanvoerder van de band Sven Hammond Soul, heeft een rijk muzikaal verleden. Allerlei invloeden komen terug in de muziek van Sven. Van galmende sixtiespop tot deepsoul, van broeierige funk tot hangmatpop. “Sven speelt er lustig op los op zijn stampende scheepsmotor”, zoals Nico Dijkshoorn de typische sound van zijn Hammondorgel treffend omschreef.

Samen maakten Sven Figee & Shary-An meerdere hit-singles als ‘Six Feet Under’, ‘Read My Book’ en ‘Never Played The Bass’. Nu volgt er ook een avondvullende theatershow vol R&B en soul. Verwacht historische Hammond klassiekers en vlammende gitaar solo’s, de diepe soul stem van zanger Ivan Peroti en het vurig enthousiasme van jong talent Shary-An.

 

Nieuw tv-programma

Vanaf maandag 4 november is Sven Figee, de frontman van Sven Hammond Soul, te zien in het nieuwe tv-programma Join the Beat. Join the Beat is een muziekprogramma, gepresenteerd door Gerard Ekdom dat 7 weken lang op Nederland 3 te zien zal zijn. Gerard gaat met hulp van Sven Figee en Tjeerd Oosterhuis samen met het Nederlandse publiek elke week een hit maken!