De jongste cabaretier Roel Meijvis begint aan zijn vierde theatertour!

Roel Meijvis Website 3

Roel Meijvis is pas 18 jaar en begint morgen alweer aan zijn vierde theatertour. In Theater de Omval in Diemen zal hij voor het eerst zijn gloednieuwe cabaretvoorstelling ‘Overruled’ laten zien. ‘Overruled’ is een programma over volwassen worden en keuzes maken. Op humoristische wijze betrekt Roel het publiek bij zijn grote levensvragen.

Dat Roel Meijvis cabaretier wilde worden bewees hij al heel vroeg. Op 13 jarige leeftijd won Roel de cabaretwedstrijd ‘Guido Weijers zoekt talent’. Waar de jury hem eerst niet mee wilde laten doen vanwege zijn jonge leeftijd, won hij de jury en publieksprijs. Een jaar later mocht hij met zijn programma ‘Een grote grap’ toeren langs enkele theaters door Nederland. Het jaar daarop ging hij wederom de theaters langs met zijn tweede solo, Rock-‘n-Roell. Begin 2012 won hij de Bredase aanmoedigingsprijs omdat, zo zei de jury ‘de lach in zijn DNA zit, en de humor in zijn bloed’. En eind 2012 sloot hij zijn ‘kindertijd’ af met een week lang het Chassé Theater.

Vanaf november is Roel met ‘Overruled’ te zien. Een cabaretvoorstelling van een ambitieuze jonge hond met een goede mix van actuele, herkenbare en persoonlijke onderwerpen, zoals 18 worden, keuzestress, rijles en ‘zijn eerste keer’. Dat alles natuurlijk met een flinke dosis zelfspot en eigenwijsheid.

Geniet van een avond humor met een boodschap en laat je Overrulen!