Bob de Bouwer gaat in première!

Bob de Bouwer - Promoafbeelding - vierkant

Aanstaande zondag, 15 september, is het één groot feest in Schiedam. Die middag om 15:00 uur vindt in Theater aan de Schie de landelijke première plaats van de Bob de Bouwer Theatertour. Er zijn veel leuke extra’s en activiteiten voor de kinderen. Zo is er onder andere een Meet & Greet en een leuk Bob de Bouwer cadeau.

Bob de Bouwer is de bekendste klusjesman ter wereld. Eindelijk komt hij nu naar het theater met een swingende familieshow voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. Tijdens een interactieve show boordevol meezingers wordt het theater flink verbouwd en gaat het dak er af. Niet alleen Bob en zijn vriendin Wendy zijn van de partij, maar ook vogelverschrikker Spud, de gele Graafmachine Scoop en Liftie maken het feest compleet.

Bob de Bouwer krijgt de belangrijke opdracht om het theater op te knappen voor de première van een nieuwe show. Bob heeft zijn beste vrienden gevraagd om hem te helpen en alles loopt op rolletjes. Maar als vogelverschrikker Spud ook een handje komt helpen, loopt alles in het honderd. Om de puinhoop nog op tijd te kunnen opknappen heeft Bob extra hulp nodig van de kinderen in de zaal.

Kunnen zij het maken? Nou en of!