Ben Saunders trapt zijn theatertour ‘Ik Ben Saunders’ af in Valkenswaard

Naamloos

Vanaf vanavond staat Ben Saunders voor het eerst in het theater. Zijn theatertour ‘Ik Ben Saunders’ trapt hij af in de Hofnar in Valkenswaard.

In de anderhalf uur durende show vertelt Ben zijn persoonlijke verhaal. Onvermijdelijk gaat het over zijn avontuur in The Voice of Holland en het formeren van zijn eigen band, tot aan de muzikale omslag die hij nu gemaakt heeft richting de dance muziek. Daarnaast neemt hij de bezoekers mee naar zijn jeugd waar hij als klein jochie al zijn eigen shows bedacht en daarmee op het podium stond. Naast optreden zal hij vanavond ook bij een bezoeker uit het publiek een tatoeage zetten. Iets dergelijks is nooit eerder gedaan tijdens een theatertour.

Ben Saunders staat te trappelen om te beginnen aan zijn tour. “Het gaat goed, maar het is wel best spannend. Ik moet in de show veel praten en ook lopen over het podium. Ik heb er alleen maar zin in!”, aldus Ben Saunders bij Omroep Brabant.

Hoe de show eruit gaat zien wilde hij bij de Omroep nog niet verklappen. “Dat houden we nog een beetje spannend, maar de hele band is erbij!”