Assepoester De Musical glansrijk in première!

Assepoester - Promofoto - liggend - fotograaf Nick van Ormondt

Met alweer de zesde sprookjesmusical bouwt Van Hoorne Entertainment door aan het grote theatersucces dat deze eeuwenoude mythes met zich meebrengen. In de gloednieuwe familievoorstelling Assepoester De Musical komen humor en prachtige muziek bij elkaar. Ruim 700 gasten genoten afgelopen zaterdag van onder anderen hoofdrolspelers Ron Link en Sita Vermeulen, tijdens de première in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Aan het einde van de bijna anderhalf uur durende voorstelling kreeg de cast een staande ovatie van het publiek.

Het was een drukte van belang in Vlaardingen, waar een Sprookjesachtig versierd theater op alle theaterbezoekers stond te wachten. De rode loper lag uit en alle gasten werden goedlachs ontvangen door ‘Junior’, de mascotte van producent Van Hoorne Entertainment. Het hele theater was gekleurd in Koningsblauw en zelfs de gasten hadden deze kleur doorgevoerd in hun kleding.

De voorstelling kreeg bijzonder positieve reacties en het publiek, zowel jong als oud, was laaiend enthousiast. ‘Het is misschien wel de beste sprookjesmusical die we tot nu toe hebben gemaakt. De voorstelling is volledig in balans. De muziek is prachtig, het decor en de kostuums overweldigend en er wordt met name heel erg veel gelachen. Het is precies zoals wij een familievoorstelling willen maken; een leuke middag of avond uit waarbij jong en oud geniet en lacht, als dat lukt ben ik de koning te rijk’ aldus producent Michael van Hoorne.

De rol van Assepoester wordt gespeeld door Sita, die eerder al te zien was in Klein Duimpje De Musical. Ron Link, bekend uit o.a. Tarzan en The voice of Holland, speelt de rol van de knappe Prins Victorian. Dit prachtige sprookjespaar zorgt samen met een aantal bekende Van Hoorne gezichten kippenvel bij het publiek. Vooral het gevoelige duet ‘Dans met mij’ doet niet alleen de kinderhartjes maar ook die van de volwassenen sneller kloppen.

Naast het succes op het toneel blijkt de voorstelling in het land zijn succes al vooruit te gaan. Op diverse  plaatsen is de voorstelling reeds uitverkocht en worden extra voorstellingen ingezet om het enthousiaste publiek toch te kunnen trakteren op deze mooie voorstelling. Assepoester De Musical is in bijna 100 theaters te zien door heel Nederland en België. Voor meer informatie: www.VanHoorneJunior.nl of www.AssepoesterDeMusical.nl.